צמרמורת וחום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

18/04/2009 | 12:51 | מאת: רחל

לפני כחצי שנה הרגשתי צמרמורת בכל הגוף וחום גבוה לקחתי אקמול ולמחרת הרגשתי טוב. לאחר כחודש הרגשתי אותו דבר והפעם הלכתי לרופא המשפחה עשיתי בדיקת דם ספירת דם ושקיעת דם והכל יצא תקין. לאחר כשבועים הרגשתי אותו דבר שוב צמרמורת וחום.לפני פסח שוב היה לי צמרמורת וחום,אתמול יום שישי הרגשתי עוד פעם שקר לי רעדתי מקור והיה לי חום 39 שוב פעם לבשתי בגדים חמים נכנסתי למיטה לקחתי אקמול החום ירד לי .עלי לציין שהיו מקרים שהקאתי וגם היה לי שילשול. אני בת 54 .אשמח לקבל תשובה מה הסיבה לתופעה.

לדעתי יש מקום לבירור יותר מעמיק . חום וצמרמורת לסירוגין ........... כדאי לבצע תרבית שתן .צילום חזה .U.S בטן .אקו לב ........... ולהתקדם לפי הממצאים .........

15/05/2009 | 15:14 | מאת: מוצקין

ד"ר שלום לפני כחמישה חודשים קבלתי צמרמורות ולאחרמכן חום גבוה עד39+ פניתי למיון ואושםזתי לבדיקות במשך שבועיים,עשו לי תרבית דם ושתן ספירות דם מדי יום ct חזה ובטן אקו לב בדיקה מיחדת למחלת ראיות, בדיקת מח עצם במחלקה ההמטולוגית ולא מצאו את הסיבה הגורמת לתופעה, כברירת מחדל החליטו לתת לי נקסין שהוחלפ אתופן במשך כמים וזה הפסיק את התופעה לחודשיים, לפני כ10 ימים התופעה חזרה בלי כל סיבה , עשו לי ספירה וכימיה של הדם הכל תקין כך אמרו הרופאים שין סיבה המטולטגית לתופעה, אני ומשפחתי מיאשים ולא יודעים לאן לפנות אתה תקותנו היחידה,סליחה על מכתבי הארוך ומיגע ובתודה

מנהלי פורום רפואה דחופה