כאבים בצלעות-חיידק האילובקטר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

03/02/2008 | 15:09 | מאת: יוני

לד"ר שלום רב, סליחה אם זה ארוך רוצה שיהיה לך מידע כדי שתאכל להגיב.אני בן 24 בחור בריא בדרך כלל. לפני חודש התשיעי היה לי דלקת בקנה הנשימה בסקנס וציפצופים שם.לקחתי אנטיבוטיקה.היה דלקת מוגלה בשקדים.לאחר מכן בחודש התשיעי בתחילת החגים הקאות וחולשה פה יבש לחלוטין הגעתי לבית חולים אחרי 4 ימים של הקאות שם אמרו לי שהתייבשתי נתנו עירוי עשו בדיקות דם כלליות ואמרו שיש לי מחלה ויראלית ושאהיה במעקב. לאחר מכן התחלתי לסבול מכאבי בטן נוראים חזקים. הרופא משפחה אמר לי שזה פסיכולוגי ועשיתי בדיקות דם כלליות שיצאו תקינות פרט לחומציות מעט גבוה.ולאחר מכן חודשיים וחצי נתן לי לעשות בדיקת הילובקטר כי ביקשתי ממנו ויצא שיש את החיידק קיבלתי טיפול כאשר התחלתי לקחת יומיים וחצי ואז הפסקתי כי התעלפתי הוא הפנה אותי לגסטרו שם בגסטרו נתנו לי הפניה לבדיקת גסטרופיה שיש לי בחודש הבא.עשיתי גם בדיקות ארגומטריה ,אק לב ואולטר לב כי היד שמאל שלי היתה משותקת וכאבים אם זרמים שגם היו באזור השד השמאלי .הייתי אצל אורטופד שאמר שיש לי דלקת בכתף וזה כבר שלוש חודשים שלא עובר.יש לי בעיה של אי יציבות וסחרורות שחשבתי שזה בעקבות הטינטון שיש לי באוזן אחת. כרגע אני סובל מן החיידק ההאליובקטר מרגיש קשיי נשימה כאילו הנשימה איטית וכבדה.והפה נסגר.הרופא משפחה אומר לי שאני נושם בסדר ,שזה פסיכולוגי אצלי אך אני לא יודע אני מרגיש שיש פה משהו ,כמו שהוא אמר לי שאין לי כלום והתעקשתי שכן יש משהו עם הבטן והוכחתי את זה.יש לי גם כאבים באזור הצלעות פעם צד ימין פעם צד שמאל.וכאבים באזור בית החזה של הוושט-קנה נשימה.אין לי קושי נשימה חס וחלילה כמו של חולי אסתמה. האם חיידק ההאילובקטר יכול לגרום לכאבים באזור הצלעות? אני מודאג בנוגע לכאבים בצלעות ולהרגשה של הנשימה לא יודע אם יש לי משהו נוסף פרט לחיידק. אין לי חום או אפצי ונזלת.לא קיבלתי מכות בצלעות או תאונה. אשמח לקבל את ההתרשמות שלך מן התסימנים שכתבתי האם יש סיבה להיות מודאג ,ללכת לבצע בדיקות שקשורות לנשימה/צלעות בתודה יוני

יוני יש לך יותר מדי תלונות . אני ממליץ שתהיה במעקב אצל הרופא המטפל . הילקובקטר פילורי לא גורם לכאבים בצלעות . נראה לי שעברת בירור מקיף .

09/08/2009 | 21:22 | מאת: BigR

גם לי יש את אותם סימפטומים . הרופא חושד בפיברו.

מנהלי פורום רפואה דחופה