ניתוח ברכיים,שינוי צירים והשתלת סחוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/11/2016 | 14:42 | מאת: דוד

שלום, אשמח לקבל המלצה על אורטופד הכי טוב בארץ שמתמחה בבעיות ברכיים,עברתי 3 ניתוחים בשנתיים האחרונות בבית חולים נהריה ועוד ניתוח אחד באסותא, ואני מאוד מאוכזב נותחתי עקב שבר בפיקה אם קיבוע ברזלים,הניתוח הראשון היה קשה מאוד וסבלתי כחודש וחצי מכאבי תופת לאחר חודש וחצי בביקורת ראה שהסתובב ברזל עשו לאחר יומיים ניתוח והיה יותר טוב עכשיו לאחר 3 שבועות מהניתוח האחרון שוב הסתובב ברזל וזה כאבים נוראים,ולאחר שבועיים שוב זה קרה ושוב הניתוח השלישי, לא מוכן לחזור לאותו מנתח שהיה בשלושה הפעמיים האחרונות ,הלכתי לפאלח מאזן באופן פרטי לניתוח רביעי שהוציא את הברזלים ושייף את הסחוס,וגם הניתוח הזה כשל. אני צריך לעשות ניתוח חמישי מתחנן להמלצה לאורתופד מנתח ברכיים מומלץ דרך מכבי או באופן פרטי ,יש לי גם מגן זהב במכבי. חייב מומחה ברך זה לא צחוק ואני גם ספורטאי ונכנסתי לדיכאון עקב זה שאני לא יכול לעשות ספורט ויודע אם אוכל בכלל מתישהו לחזור ולעשות.

28/11/2016 | 16:42 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

שלום דוד, צר לי לשמוע על תחושותיך אך אין זה המקום להמליץ על רופאים. לעיתים הקיבועים בפיקה אכן כואבים אך זה אמור להשתפר לאחר הוצאת הקיבועים. מומלץ על חיזור שריר הארבע ראשי שיכול להיפגע ולהחלש (באופן הפיך) לאחר כל הניתוחים הללו. שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים