הגבלת תנועה בברך לאחר ניתוח בברך אורטוסקפיה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

11/10/2016 | 09:59 | מאת: אבישי ונונו

שלום רב לפני שבועיים וחצי עברתי ניתוח בברך ימין עקב מניסקוס קרוע (מדיאלי לטריאלי).הקרע כבר היה די גדול להבנתי.התחלתי פיזיוטרפיה ומשתדל לעשות תרגילים.אך עדיין יש הגבלה וכאבים בכיפוף לא מצליח לרדת מדרגות המקום עדיין רגיש ונפוח.האם זה הגיוני שזה המצב ?אני אפילו מיישר את הרגל בהליכה כאילו שכחתי ללכת בגלל שיש נקודת כאב בשיפוע של הרגל.מה לעשות?

11/10/2016 | 11:26 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

יש להמשיך טיפולים פיזיותרפיים לפי הפרוטוקול שקיבלת מהרופא המנתח. טיפול בתרופות נגד דלקת לפי המלצת הרופא המנתח. אם יש ספק - הברך אדומה או חמה, הפרשה מהפצעים הניתוחיים או כאב שמחמיר במקום להשתפר יש לפנות לרופא המנתח.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים