שאלה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/06/2016 | 10:17 | מאת: אור

שלום אני צריכה לעבור ארתרוסקופיה בירך עקב קרע בלברום. רציתי לדעת איזה סוג קביים מומלץ לאחר הניתוח ואיפה ניתן להשיג מקבע ירך ואם הוא באמת נחוץ.. ? תודה והמשך יום טוב.

27/06/2016 | 12:48 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום את הקביים מתאימים לסוג הפעילות ולכח הקיים בידיים. לרוב קל יותר פיזית להתנייד עם הליכון. אך אנשים צעירים ובריאים יכולים להתנייד עם קביים קנדיות (קב אמה) או קביים אקסילריות (נשענות בבית השחי) לגבי מקבע ירך - ניתן להשיג בחנויות אורתופדיות - ואם אין הן יכולות להזמין.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים