כאב במפשעה ובברך (אותו צד)

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

06/06/2016 | 13:51 | מאת: מיה

שאלה: אני בת 46 בריאה בד"כ לא עושה ספורט, אך הולכת הרבה ברגל מזה חודשיים תופעה מוזרה זה התחיל בתחושה משונה ברגל של צמרמורות ותחושת קור/חום בהמשך כאב חד במפשעה עם הקרנה לרגל, הגעתי לאורטופד שנתן ארקוקסיה(לא כ"כ מועיל לי) בהמשך לכאב במפשעה החלו לי כאב חד מאחורי הברך. מרגיש לי נוקשה שם. אני מתחילה לחשוב...האם זאת מתיחה/קריעה של גיד או שאולי מתחילה לי דלקת פרקים? מה דעתך?

14/06/2016 | 17:26 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום, התלונות הנ"ל יכולות להיות מפגיעה מקומית או הקרנה שורשית עצבית מהגב התחתון.יש להיבדק ע"י אורתופד ולהמשיך את הבירור

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים