נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

19/12/2015 | 06:57 | מאת: גלית

לפני חודש נקעתי את הקרסול ב ice skating. הקפדתי על מנוחה מוחלטת , קרח והרמת רגל למשך 4 ימים. כעת הולכת בסדר עם נעלי ספורט. עדיין חשה כאבים בזמן הליכה ממושכת. מודאגת מאוד, עוסקת בספורט וחוששת שלא אוכל לרוץ יותר. מה תהליך ההחלמה? נבדקתי כי רופא ונעשה צילום. נמצאת בשליחות בחול וחוששת מאוד.

20/12/2015 | 12:02 | מאת: ד"ר יונה קוסאשוילי

שלום גלית. תהליך ההחלמה אורך 6 שבועות ואף יותר. החזרה המהירה שלך לפעילות היא סימן חיובי, כאבים עוד צפויים. אם אין תחושת חוסר יציבות נין לנסות לחזור לפעילות ספורטיבית בעוד שבועיים. במידה ויש תחושת חוסר יציבות מומלץ לבצע פיזיותרפיה. במידה ועדיין ממשיכים הכאבים יש לפנות לרופא.

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים