התכווצויות כרוניות בשרירים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

15/11/2020 | 10:48 | מאת: אמיר

שלום לך, אני לא ביצעתי ספורט זמן רב ואחרי טיול ארוך באירופה עם הליכות רבות יחסית חזרתי עם התכווצויות בשרירי השוק האחוריים. עברתי טיפול בדיקור אצל פיזיותרפיסט,דבר שכאב אך אחרי 12 טיפולים ההתכווצויות חלפו והשתתפתי בחדר כושר למשך 3 חודשים. לאחר מכן עזבתי את חדר הכושר ולפני כחודשיים חזרו ההתכווצויות לאחר כנראה הליכות בטבע וכרגע יש התכווצות בשריר הירך האחורית. ההתכווצויות נמשכות זה חודשיים ואני קניתי הליכון אך מתקשה לעשות פעילות ספורט בגלל אותן התכווצויות. השאלה ממה נובעים ההתכווצויות ומה הטיפול? האם זה נובע מבעיה רפואית אחרת? האם אני צריך לפנות לאורתופד או רופא מומחה אחר? תודה

שלום, ממליץ לפנות לרופא המטפל לעבור בדיקות מעבדה כולל מגנזיום וכו' בהיעדר בעיות פנמיות תוכל להתייעץ עם אורתופד מומחה. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים