נפיחות מוזרה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

26/09/2020 | 23:07 | מאת: שושנה

בשתי כפות הרגליים ליד העצם החיצונית העגולה של כל אחת מהן נהייתה לי נפיחות שלא נעלמת , כמו נפיחות של בלון קטן עם נוזלים, זה לא אדום , זה בגון רגיל של העור( זה לחיץ, זה כמו בצקת אבל לא נראה לי בצקת, כיון שכשאני לוחצת על זה ועוזבת זה מיד חוזר לצורה הקודמת), זה לא כואב בלחיצה, וזה לא נוצר כתוצאה מעמידה או הליכה , גם בבוקר לאחר שהרגליים במצב מאוזן זה לא נעלם. אני כן הולכת עם מדרסים בנעליים בחודשים האחרונים, אבל רק בנעלי התעמלות. לפעמים יש תחושה של נימול/ עקצוצים. אני בת 45 וללא מחלות רקע. אודה לך על התייחסותך המקצועית.

שלום שושנה, נפיחות באספקט החיצוני של הקרסול יכול לנבוע ממספר בעיות : בעיה גרמית בעית רקמה רכה , בעיה מפרקית וכו.. לצורך האבחון יש להיבד ע"י אורתופד מומחה ולהחליט איך מתקדמים בבירור בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים