שחיקה בסחוס+קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

13/08/2020 | 12:53 | מאת: סמי

אחרי צילום MRI אובחנתי שיש לי קרע במיניסקוס. ואחרי צילום רנטגן אובחנתי שיש שחיקת סחוס בדרגה 2. בחרתי ללכת על הטיפול השמרני קודם (במקום כירורגיה) במידה ואבחר כירורגיה באיזה ניתוח מתחילים. ?החלפת ברך או ארתרוסקופיה (איך שהבנתי שזה שני ניתוחים שונים שלא ניתן לבצעם אותם באותו ניתוח) חשוב לצייין שאני בן 57 היום תודה

סמי שלום, שחיקה התחלתית של הברך לעיתים קרובות מתבטאת בשחיקה קלה/מתונה של הברך וקרע מניסקוס פנימי. ההחלטה על צורת הטיפול קשורה לתפקוד הכללי ומידת הכאב והמגבלה. מה שבטוח שחיקה דרגה 2 בברך לא מתאימה להחלפת ברך. ארתרוסקופיה ניתן לבצע במידה והקרע המניסקיאילי מתאים במאפייניו גם בבדיקתך במרפאה. תוכל לקבוע תור לייעוץ לגבי ארתרוסקופיה ביחידת הספורט במרכז רפואי רבין קמפוס גולדה 039372750 בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים