כאבים שלא עוברים כבר

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

23/07/2020 | 20:48 | מאת: איציק

שלום דר אני בן 51 בריא ובחצי שנה האחרונה התחלתי לסבול מכאבים ,קודם במרפק ימין שזוה כמרפק טניס, לפניי חודש התחילו גם כאבים בכתף שמאל ,אם פעם כאב כתוצאה מדלקת היתה עוברת תוך שבוע גג היום זה לא עובר ,פשוט כאבים שגם מפריעים לי להתאמן בחדר כושר,לא יודע מה לעשות..לקחתי ארקוקסיה זה מקל על הכאב לאותו יום אבל למחרת חוזר, עשיתי בדיקות אצל ראומטולוג ויצא תקין, מה עוד יכול להיות לדעתך ? תודה.

שלום איציק, כאבים בכתף ובמרפק תקופה ממושכת יכולה לנבוע ממספר סיבות. קשה להגיע לאבחנה ללא בדיקות הדמייה ובדיקת פיזיקאלית. ממליץ לך לגשת לאורתופד מומחה לבדיקה. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים