כאבי גב בעקבות בלטים דיסקליים והליכה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

15/07/2020 | 15:44 | מאת: מאיה

שלום, יש לי 4 בלטים דיסקליים בגב. עד לפני שנתיים סבלתי מכאבי גב תחתון, עכוז, ירך וברך ימין. הכאבים חלפו. לפני חודשיים התחלתי לעשות הליכות של שעה פעם ביומיים, 5 ק"מ. הליכה מהירה מאוד ועם נעלי ספורט שאינן מיוחדות להליכה. לאחר מספר שבועות נתקפתי שוב באותם כאבי גב חזקים וכעת אני מטופלת בטווינה (טיפול אלטרנטיבי) שהקל עליי מאוד את הכאבים. האם אני יכולה לחזור לעשות הליכה פחות מאומצת? של חצי שעה עם נעליי ספורט מתאימות יותר להליכה? או שזה יגביר את הנזק ואת הכאבים?

שלום מאיה, איני רואה כל מגבלה מלבצע הליכות רגילות עם נעליים מתאימות. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים