קרע חלקי ברצועה/ תזוזה של הרצועה

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

27/02/2020 | 10:03 | מאת: אלחי

היי סליחה על הטרחה אבל אני במצב בעייתי נפלתי לא טוב על גב הרגל במקום על כף הרגל לפני חודש וארבע ימים במהלך ספורט בדקתי באולטרסאונד והכל והוא אמר שזה נראה כמו תזוזה של הרצועה או קרע חלקי שלה מדובר על רצועה AITFL רציתי לדעת רודם מה זה אומר תזוזה של הרצועה בכלל וגם מה צריך לעשות עם זה וכמה זמן החלמה זה כי אני מתגייס עוד חודש בתודה מראש

שלום , מדובר עקרונית בנקע בקרסול . התזוזה או הקרע החלקי הינם חלק מהממצאים שאפשר למצוא בבדיקות ההדמייה לאחר חבלה לקרסול. זמן החלמה של נקע יכול להיארך בין כ- 3-8 שבועות . זה תלוי במטופל , השיקום וחומרת הקרע. עליך להתחיל בהקדם האפשרי לבצע פיזיותרפיה שיקומית לקרסול בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים