האם מכשיר אולטראונד יוכל אולי לעזור?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

08/10/2019 | 23:07 | מאת: מיכל

שלום, יש לי כבר 8 חודשים דלקת בכמה אזורים בגידים ליד הקרסול(נגרמה עקב העלאת עומס במכשיר כושר) מדרסים ופעמיים ארקוקסיה לשבועיים לא עזרו. אמא שלי קוסמטיקאית ויש לה מכשיר אולטרסאונד cavitation שהוא למעשה משמש להצרת היקפים והפחתת שומן. רציתי בבקשה לברר: האם המכשיר אולי יוכל לעזור לדלקת אצלי או שסוג כזה של אולטרסאונד עלול לעשות אולי נזק? המכשיר בעצם מחמם את הרקמה בחום מסויים שגורם להרס רקמת השומן, ואז השומן מתפנה בתהליך שלוקח זמן מהגוף. כמובן שזה לא קסם וזה לעודפים קטנים. תודה מראש

היי מיכל, איני מכיר את המכשיר. אך לפי התיאור שלך לא חושב שהמכשיר יעזור מבחינת הכאב. ממליץ לך לפנות למכון פיזיותרפיה ולעבור טיפולים מקומיים מבוקרים. בברכה,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים