ארקוקסיה,האם יש לה יעילות בלקיחה בפעם השלישלית?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

01/09/2019 | 00:56 | מאת: מיכל

שלום, לפני 11 חודשים התחילה לי דלקת בגיד הטיביאליס בעקבות ספורט(הפסקתי לגמרי) והיא לא עברה עם טיפול בלייזר בייתי, מדרסים וארקוקסיה 90 מ"ג למשך שבועיים בהתחלה, וכעבור חצי שנה שוב ארקוקסיה 90 מ"ג למשך שבועיים. האם עלולה להיות יעילות כלשהי לנטילה חוזרת בפעם השלישית של ארקוקסיה? או שאין שום סיכוי שזה יעזור ועדיף ישר לפנות לגלי הלם? תודה מראש

היי מיכל איני מכיר תופעות של עמידות לארקוקסיה לכן ייתכן שזה יעזור וייתכן שלא. אם הארקוקסיה עזרה פעם אחד אז היא עשויה לעזור שוב . בברכה ,

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים