פציעת ספורט בברך וזריקות

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

20/05/2019 | 16:29 | מאת: ניר

שלום רב, אני סובל מפציעת ספורט בברך כתוצאה מעומס אימונים - אימונים לקראת הצבא שכללו ריצות בדיונות, ריצות עם משקלים וזחילות. יש לי את הפציעה הזו כבר מעל שנה וחצי לאחר הרבה אורתופדים שעברתי והרבה פיזיותרפיסטים כרגע מה שנראה כהופה סינדרום (דלקת בכרית השומן בברך) הומלץ על תהליך של 4 זריקות אורטקין לברך שבוע אחרי שבוע ואני באמצע שלו (בין הזריקה ה2 ל3). אך כרגע אין לי שינוי בכאב אני חייל בתפקיד משרדי אך גם בישיבה אני מרגיש כאבים בברך בנוסף להליכה מרובה וירידת מדרגות בגדול רציתי לדעת האם יש אפשרות בסיום זריקות האורטקין לבצע זריקת סטרואידים שלפי מה שהבנתי אמורה לעזור במצב שלי. כלומר האם יש אפשרות לשלב בין שני הטיפולים תודה רבה ניר.

היי ניר ממליץ שתמתין על סיום הטיפולים באורטקין. במידה ועדיין ישנם כאבים מומלץ שתחשוב על זריקות PRP לברך. בברכה,

23/05/2019 | 13:45 | מאת: ניר

היי הומלץ לי טיפול זה לאחר שעברתי כבר 4 זריקות prp. השאלה האם יש פה מקום לטיפול נוסף במידה והזה לא יעבוד? או שיש אפשרות לניתוח אם באמת לאחר יותר משנה וחצי עם כאבים ואחרי הרבה תהליכים של שיקום ללא שיפור תודה

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים