ניתוח לדלקת בגיד אכילס שלא עוברת

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

17/03/2019 | 00:09 | מאת: מיכל

שלום, יש לי דלקת בגיד אכילס שלא עוברת כבר 7 חודשים ב 2 הרגליים. ניסיתי ארקוסיה, גלי הלם, מתיחות אקצנטריות, מדרסים עם הגבהה, מכשיר לייזר בייתי והפסקתי ספורט. שום דבר לא עזר. במידה ואחליט על ניתוח, האם עושים בהרדמה מקומית את הניתוח ובאותו זמן את 2 הרגליים? או שעדיף לחלק את זה ל 2 ניתוחים? והאם יש מידע לגבי מה עושים בניתוח ומהם אחורי ההצלחה? תודה מראש

18/03/2019 | 20:55 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי מיכל החלטה על ניתוח לדלקת של גיד אכילס הינה החלטה לא פשוטה ודורשת שיקול דעת ודיון מסודר איתך במרפאה. לא מומלץ לבצע שתי הרגליים באותו הזמן, ובאופן כללי ממליץ לך לבצע צד-צד על מנת לבחון את התגובה והצלחת הניךתוח אצלך. הניתוח לרוב מתבצע בהרדמה כללית/או חצי גוף. ןגבי מה מבוצע בנתוח התשובה אצל המנתח שתבחרי כיוון שקיימות מס׳ אופציות

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים