הזרקת סטרואידים האם יעילה למקרה כזה?

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

12/03/2019 | 20:18 | מאת: מיכל

שלום, דלקת בגיד אכילס כבר מעל לחצי שנה לא עוברת עם לייזר בייתי, מדרסים, מתיחות אקצנטריוצת, ארקוקסיה וגלי הלם. האם ישנן עוד טיפולים לפני ניתוח? האם ישנן הזרקות כלשהן של סטרואידים או חומצה הילארונית גם באזור הזה, או שזה רק בברכיים? ובמידה ואני עם סבלנות ומוכנה לחכות כמה שצריך, מהו הזמן המקסילי שאומרים לרוב שאם זה לא עבר ככה, אז כבר אין סיכוי שיעבור וכן כדאי לגשת לניתוח? תודה רבה

12/03/2019 | 20:43 | מאת: ד"ר יובל ברוך

היי מיכל כל מקרה לגופו, הזרקות לגיד אכילס לא מומלצות כי יכולות להאיץ קרעים. ישנם טיפולים שמרנים שכוללים מנוחה לגיד במגף שדומה לגבס במהותו. לא מומלץ הזרקות. ממליץ לפנות למרפאות החוץ (כף רגל) לדיון על טיפולים ניתוחיים

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים