כאבי ברכיים - דרכי טיפול כהכהככעכעכעכעככעכעכעכעכעכעכע

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

11/07/2017 | 12:53 | מאת: דנה

שלום רב מזה כמה שבועות אני סובלת מכאבים בברכיים הלכתי לאורטופד והוא בדק אותי ואמר שמתחילה לי שחיקה של הסחוס. המליץ על תוסף תזונה וירידה במשקל (אני סובלת מעודף משקל משמעותי). מה עוד מומלץ לעשות? קראתי על זריקה של כרבולת התרנגול. מתי מומלץ לקבל את הטיפול הזה? תודה דנה

16/07/2017 | 05:01 | מאת: ד"ר אליעזר סידון

טיפולים נוספים כוללים פיזיותרפיה, פעילות גופנית מתונה, הליכה במים או שחיה (פחות עומס של משקל הגוף). הזרקה של חומצה היאלורונית או סטרואידים לברך נועדים לשמש כגשר עד להחלפת ברך בברכיים עם שחיקת סחוס משמעותית

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים