חולשה אחרי סקס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

19/12/2016 | 12:25 | מאת: אלי

שלום דוקטור. בן 56 בריא בדרך כלל בריא לא נוטל תורופות אחרי סקס והוצאת זרע סובל מחולשה וכאבים במפרקים חוסר אנרגיה ושחור מתחת לעיניים.לעיתים גם חוסר מצב רוח ורק לאחר יומיים מתחיל לחזור לעצמי.הסיפור הזה כבר נמשך במשך כעשרים שנה. אשמח לדעת מה הסיבה לדעתך. ואיזה רופא על לפנות בכדי לטפל בבעיה. ברצוני לציין שהבעיה לא קושרה להתעייפות מהסקס אלה קשורה רק לאחר הוצאת לזרע. תודה אליהו

שלום אליהו בעיה של 20 שנה, קשה לאבחן ולטפל בעזרת מעט המידע שאפשר למסור פה. בעזרת טיפול הומאופתי ניתן לטפל גם בבעיות של טווח ארוך ושלא ניפתרו בעזרת רפואה מערבית. אני ממליצה מאד לפנות להומאופת ולזכות לסקס מהנה בהמשך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה