בחילות , סחרחורת ,כאבי ראש חוזרים ולשון לבנה ויבשנ

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

24/05/2016 | 07:58 | מאת: אלכס

שלום, במשך כבר חודשיים יש לי גלים של בחילות קשות כולל הקאות בשעות הבוקר בעיקר סחרחורת במהלך כל היום ושלשולים מדי פעם. התקפים האלה נמשכים בערך שבועיים... עשו לי כל בדיקה אפשרית והכל יוצא תקין.. בדיקות דם 3 פעמים אנדוסקופיה וקולונסקויפה , תרבית צואה, תרבית שתן, תרבית לשון, הילקובקטר אולטרסאונד בטן עליונה תחתונה..וצילום חזה. הכל יצא תקין בבדיקות כמו שאמרתי כבר. האם כדאי לי לפנות להומופתיה? ואם יש לך רעיונות במה יכול להיות מדובר? תודה

הי אלכס לנו ההומאופתים יש מומחיות לפתור בעיות שהרפואה באוזלת ידה לא מצליחה....... הרפואה אמנם טובה ביכולת האבחון אבל אתה לא הראשון שמגיע עם בעיות לא מאובחנות ונעזר. ההומאופת בונה תמונה עפי מה שאתה מוסר ולזה מתאים רמדי. וכן, אני מאד ממליצה על טיפול הומאופתי. בהחלט יכול לתת מענה לבעיה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה