צרידות מתמשכת- טיפול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/02/2013 | 13:49 | מאת: מזלית

שלום אני בת 42 צרודה תקופה של שנה וחצי לערך. עברתי 2 לידות ברצף והבנתי שההורמונים משפיעים על הקול. עברתי בדיקה של רופא אף אוזן גרון והגרון שלי נקי מיבלות ,פוליפים או כל דבר אחר. הופנתי לקלינאי תקשורת אך לאחר שראיתי שאני הולכת לבזבז את זמני על תרגילי נשימה ראיתי שזה לא בשבילי. מה בדיוק עושים בטיפול של הומאופתיה בצרידות?

בראיון מנסים להבין את הקשר בין הצרידות אליך באופן מיוחד. הבנה של שורש הבעיה בצורה מדויקת תעזור להתאים ל תרופה הומאופתית. תרופה כזאת (רמדי) שניתנת ל תעזור להחזיר את האיזון לחייך במישור הפיזי והרגשי. את יכולה לקרוא עוד על טיפול הומאופתי באתר שלי-homeopatya.com כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה