בבקשה תעזרו לי - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/03/2011 | 18:14 | מאת: מתה מכאבים

שלום רב, הנני בת 28, אם לשניים, בריאה עד לפני חצי שנה. לפני כחצי שנה התחילו תסמינים של כאבים בעלי אופי לוחץ על השרירים במצב מנוחה ולאחר מכן עייפות השריר. עם הזמן התחושות עברו גם לרגליים - כאבים לוחצים על כל השרירים ברגליים החל מכף הרגל עד המותן וגם עייפות בשרירים. לפני כשלוש שבועות הגעתי למצב שכל השרירים בגוף - רגליים, ידיים, גב, עורף - פשוט שןרפים מכאב, אני מגיעה למצבים שאיני מצליחה לקום מרוב הכאבים, כל הגוף פשוט בוער. כל התקופה הזו לוותה בבחילות מטורפות, חוסר תאבון, צריבה בדרכי השתן כולל הטלת שתן דמית, כאשי ראש, התנפחות עפעפיים, עיגולים שחורים מוזרים מתחת לעיניים. ביצעתי בירור מול ניורולוג (MRI ראש וצוואר, EMG, EEG), מול ראומטולוג (בדיקות דם למחלות אוטואימוניות ודלקת שרירים) ובדיקות דם בהפניית רופא משפחה ובדיקות צואה. חוץ ממיקרואדנומה בהיפופיזה, שאנדוקרנולוג החשיב בכלל לטעות בצילום או ממצא לא משמעותי (קטנה מ- 3 מ"מ) כל הבדיקות תקינות, ואני סובלת מכאבים לא נורמיים ברמה יומית. בבדירות הדם נמצא שחסר לי ברזל (המוגלובין תקין) ומחסור קל בויטמין D וזהו זה!!! כמו כן נמצאו נוגדנים למחלת הנשיקה, פרוווירוס ווירוס ההרפס - אבל כל זה היה בעבר. אני ממש אבל ממש מתוסכלת ומתקשה לתפקד ברמה יומית, בולעת משככי כאבים כמו סמים. בבקשה, האם יש כיוון כלשהו שאפשר להמליץ לי בהיבטים של רפואה משלימה. התחלתי לקחת מורינגה לאחרונה, אבל טרם הרגשתי שיפור בכאבים.אפילו לפתוח את הפה כואב לי ולבלוע. היום במקרה קראתי באינטרנט על קנדידה שיכולה לגרום לבלגן אם חודרת לתוך הדם. יש לי גם הפרשות מהנרתיק - סמיכות ושקופות לבןבנות ארוכות, שלא התייחסתי אליהם עד שהתחלתי לקרוא. כמו כן הציפורניים בידיים של שני האגודלים נראות מוזר - כפלים מוזרים עם פגיעות רבות במבנה הציפורן. חשוב לציין שתקופה לפני שנכנסתי לסרט האימה הזה הייתי חולה המון - כשלושה חודשים של מחלות ויראליות בלתי פוסקות, טופלתי המון באנטיביוטיקה נגד סינוסים, שבדיעבד הסתבר כממצא לא נכון (לפי בירור אצל אף אוזן גרון אין לי סינוסים). אני אודה על כל כיוון אפשרי שתתנו לי - השפיות שלי ממש בסכנה. האם קנדידה יכולה לפגוע באופן כה הקיפי בכל מערכת השרירים בגוף? בתודה מראש

03/03/2011 | 20:00 | מאת: מיכה

הטיפול בכמוסות מורינגה הוא ארוך טווח. בדרך כלל ההשפעה על כאבי פרקים ודלקות ניכרת בין חודש לחודשיים אחרי תחילת הטיפול. צריך סבלנות.

04/03/2011 | 09:41 | מאת: מתה מכאבים

שלום אני מבינה את המצב הקשה שבו את נמצאת ובהעדר איבחון זה רק מחמיר את הסבל. יש לי שתי המלצות לפעול בהן במקביל. 1. להתחיל טיפול הומאופתי מיידי. לא לחפש באינטרנט תרופות ותוספי מזון או אבחנה. (זה לא קנדידה!) הומאופתיה יכולה לטפל גם כאשר אין איבחון ברור. 2. להגיע לאיבחון. יש לי המלצה על רופא מומחה לכאב שיכולת האיבחון שלו וגם הטיפול גבוהות מאד. הנה הפניה לאתר שלו http://www.docsimon.co.il/ את יכולה גם להתקשר אלי לצורך התייעצות . כל טוב עירית פרידמן-0523915183

07/03/2011 | 20:34 | מאת: חושבת

פיברומיאלגיה... תקראי על זה קצת בגוגל. יש גם בפואום בתפוז,לפעמים לוקח המון זמן לעלות על זה אבל זה נשמע ככה מהתיאור שלך...

09/03/2011 | 19:23 | מאת: מתה מכאבים

הי, תודה. לפני מספר ימים ניורולוג מומחה לשרירים ועצבים איבחן שזה אכן פיברומיאלגיה. תודה על הכיוון, מקווה שהכדורים יעזרו לי

מנהלי פורום הומאופתיה