אקנה שחזר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/10/2010 | 01:16 | מאת: me

שלום אני בן 25 והייתי מטופל ברואקוטן לפני כחודשיים חזרו לי הפצעים םפה ושם ועכשיו זה מפריע לי האם יש טיפול נוסף משו טבעי או הומפאתי שאולי יעזור?

שלום הטיפול ההומאופתי עוזר בצורה כזאת שהאקנה לא חוזר. בטיפול ההומאופתי מנסים להבין את כל המכלול של האדם שסובל מאקנה והטיפול מכוון לשורש הבעיה (שאחת התוצאות שלה זה האקנה). הטיפול ברואקוטן הוא סימפטומתי-ז"א מסיר באופן חודרני את הסימפטום (יחד עם כל ייצור השומן בגוף). אבל מכיון שזה לא טופל מהשורש הבעיה חוזרת כאשר הרואקוטן לא נמצא בגוף. הטיפול ברואקוטן מיותר ויוצר נזקי משנה. הטיפול ההומאופתי נכון, מדויק ובריא לגוף האדם. כל טוב עירית פרידמן-0523915183 [email protected]

מנהלי פורום הומאופתיה