נשירת שיער קשה -תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/06/2018 | 21:47 | מאת: עדן

בת 25 שוקלת 49 גובה 169 אוכלת טוב ומסודר ולמרות זאת נשירת שיער קשה . רמות ברזל תקין,שואלת האם מומלץ לקחת אבץ כתוסף או תוסף אחר שיעזור לנשירה . האם צריך לבדוק רמות אבץ בדם לפני לקיחת אבץ?י

אני מציעה טיפול משולב. 1. הומאופתיה על מנת לפתור את המצב מהשורש ולתקן את מה ש״התקלקל״ במערכת החיסון 2. טיפול ייעודי להצמחת שיער שמניסיון אני יודעת שעוזר. את יכולה לפנות אלי ואסביר לך. כל טוב עירית פרידמן 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה