בבקשה חייבת עזרה ,לחוצה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

27/02/2019 | 19:15 | מאת: חן

שלום, האם בבדיקת פאפ pcr ניתן לגלות מחלות מין כמו כלמידיה? או בבדיקת קולונוסקופיה? אסביר למה אני שואלת. לבעלי אובחן כלמידיה,אני עם הפרשות צהובות והכתמות בין מחזורחם כחצי שנה ואף רופא לא עולה על הבעיה בטענה שצוואר הרחם שלי רגיש. בכל אופן אני נורא מפחדת לאחר שגילו לנו את הכלמידיה באיחור מידי. האם בפאפ או קולונסקופיה ניתן לעלות נל החיידק הזה?

מחלות מין יש לבדוק בבדיקה ספציפית למחלות מין. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם