חלבון בשתן וויטמינים, שבוע 7, הריון ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/09/2020 | 22:43 | מאת: אלה

היי, אני בשבוע 7, הריון ראשון. קיבלתי תוצאה של 20 בחלבון בשתן, כתוב בהסבר שמעל 20 יכול להעיד על רעלת הריון. האם עליי לדאוג? הרופא שלי בחופש 3 שבועות, עד כמה התוצאה מדאיגה ומצריכה תור או הפניה דחופים? בנוסף, מלבד חומצה פולית לא נאמר לי ליטול עוד ויטמינים, אבל קראתי שחשוב לקחת יוד,אומגה 3, וויטמין די. האם זה בטוח להתחיל לקחת אותם ללא התייעצות רופא? תודה רבה

שלום אלה לגבי החלבון - פשוט חיזרי על הבדיקה+ תרבית שתן. אם עדיין לא תקין צריך לעשות איסוף תשן. רעלת לא קיימת בשובע 7. צריך לראות שאין מחלת כליותבסיסית . לגבי הויטמינים - יש יוד וויטמין די בתוך מולטי ויטמין של הריון. בדרכ קשה ליטול אותו בתחילת הריון בגלל הבחילות וכן אני לרוב מתחילה אחרי השקיפות. כרגע רק חומצה פולית .

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה