האם זה יכול להיות הריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/08/2018 | 17:23 | מאת: חיה

שלום, אני חודשיים וחצי אחרי לידה, מניקה ב"ה. לאחר חודש וחצי פלוס אפשר לומר שהתאוששתי מהלידה, והרגשתי די טוב. טבלתי לפני כ3 שבועות. בשבוע וחצי האחרונים מרגישה עייפות גדולה וגם חולשה לא הגיונית. חוץ מזה עוד מעט תחושות שונות - רעבה יותר, גם קצת יותר תכיפות במתן שתן, מעט בחילות וגם תחושות בבטן (לא כאבים). התחושות לא עוברות ורק מתגברות. הייתי בטוחה שאני בהריון, אך עשיתי 2 בדיקות ביתיות בהפרש של כמה ימים שיצאו שליליות, והיום (22.08) בדיקת דם ויצא בטא 7>. מה זה יכול להיות? אציין שאין לי שום דימום. כמו"כ עשיתי בדיקות דם והברזל וההמוגלובין תקינים לגמרי. (לאחר 6 שבועות מהלידה, ב18.07 היה דימום שהיה נראה לי כמו מחזור ואחרי שבועיים בערך גם היה נראה לי שהרגשתי ביוץ אך זה לא וודאי. אם כן - עכשיו אמור להיות 5-6 ימים לאחר האיחור. אם לא - יתכן לגמרי שהביוץ היה מאוחר יותר) אשמח לייעוץ רפואי האם דבר כזה יכול להתפתח להיות הריון, ואם לא - מה זה יכול להיות? אני ממש חלשה ועוד מעט צריכה לחזור לעבודה, אני חייבת לדעת מה זה ואיך לנסות לטפל.

חזרי על בדיקת ההריון . אם היא שלילית אין כאן הריון וצריך לעשות ברור לחולשה - מחלת נשיקה, בלוטת תריס וכד אצל רופא משפחה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה