הריון יקר מאוד בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/07/2017 | 23:39 | מאת: אבגד

שלום בת 45 בהריון כתוצאה מ- IVF. עכשיו אני בשבוע 15 להריון. סליחה על השאלה המביכה- מתחילת ההריון עד עכשיו יש לי יציאות מרובות לשרותים. 6 פעמים ביום מרוקנת הקיבה. חשבתי שהבעיה זה בגלל הגברת מינון כדורי יוטירוקס שאני לוקחת מאז ההריון (עברתי בעבר כריתה מלאה של בלוטת התריס) אבל רופא אנדוקרינולוג שולל את זה. לוקחת כדורי ברזל ופרינטל- אבל לא נראה לי קשור.דואגת מאוד לעובר שלא יגרם נזק. כל מה שאני אוכלת ישר יוצא מהגוף. האם זה יכול להיות בגלל החלב שאני שותה כל בוקר? אולי רגישות ללקטוז שיש בחלב? למרות שתמיד גם לפני ההריון שתיתי את אותו החלב. זה גם לא וירוס. אנא עזרתך. תודה

הי, קשה לענות על זה כך אבל יש וירוס מעיים מאוד נפוץ בעונה זו. לא יודעת למה שללת זאת, אבל מציעה שתיגשי לרופא/למיון להיבדק כולל מעבדה ותרביות ויהיה לך יותר מידע. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה