דלקת בדרכי השתן ופגיעה בעובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/04/2017 | 19:35 | מאת: נעם 85

אני בשבוע 23, הריון תאומים. אני חודשת שיש לי דלקת בדרכי השתן. (מתן שתן דחוף, מעט צריבה לאחר מתן שתן וכאבים עמומים בבטן התחתונה). - האם יש צורך להגיע למיון? או שניתן לחכות ולטפל במרפאה בעוד יומיים (לאחר החג) - האם דלקת יכולה לפגוע בעוברים?? המון תודה

שלום נועם דלקת בשתן מצריכה תרבית לאימות וטיפול אנטיביוטי מתאים. דלקות לא מטופלות יכולות להחמיר לכדי זיהום רב מערכתי ולידה מוקדמת. כתלות בסימפטומים שלך החליטי. לרוב אין תרביות שתן במיונים או במוקדים ולכן פניה למרפאה מחר בבוקר תהיה פתרון טוב. יעשו לך סטיק שתן ותרבית. במידה והסטיק יחשיד ייתכן וייתנו לך טיפול עד קבלת תשובה סופית . בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה