מגבלה בתנועת יד / זרוע ימין

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

29/06/2014 | 10:35 | מאת: עידית

שלום רב, אני מבקשת עזרתך בנושא של מוגבלות התנועה של יד/כתף ימין. התחיל לפני כ-שנתייפ עם הגבלת תנועה בליווי כאב בשתי הידיים/כתפיים. בהדרגה פחת עד כדי הפסקה של המפגע בצד שמאל. כעת, יותר משנה ממשיך ביד ימין עם שינויים. נכון להיום יש מגבלה ביישור הזרוע כלפי מעלה ובקיפול אחורה. אם אני מתאמצת -יש כאב. עברתי סדרת פיזיותרפיה של כ-12 מפגשים, ללא שינוי מהותי. ברצוני לציין שלא עברתי שום מקרה טראומתי או מחלה. זה התחיל 'יש מאין' אודה להמלצתך.

עידית , שלום רב לגבי הבעיה הרפואית אין לנו יכולת לקבוע מה הבעיה לפי התיאור שנתת. קיימות מספר אפשרויות הבאות בחשבון בניהם השפעות של מפרקי הצוואר בעמוד השדרה על הכתפיים והידיים. חסרים נתונים לגבי גילך, מקצועך, הרגלי העבודה שלך ועוד. במידה ותרצי לפרט יותר את מוזמנת לכתוב מייל ישיר אלינו. בברכה צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה