מוטרדת

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

25/10/2010 | 22:54 | מאת: נעמה

שלום רב עשיתי היום בדיקת רנגטן התוצאה סקוליאוזיס קמור ימינה. מרווחים בין חולייתים שמורים האם זו הסיבה שמזה כשלושה חודשים אני סובלת מסחרחורות? האם זו הסיבה שיש לי תפיחות קלה ליד השכמה? איך זה שלפני כמה כארבעה חודשים לא היתה לי עקמת ? יש לציין שהכאבים החלו לאחר שעברתי ניתוח פיסורה קטן בהרדמה מלאה - ניתוח שהתקיים לפני שלושה חודשים וחצי. מאז הניתוח אני הרגשתי כאבים בגב, האם יכול להיות שהעקמת נוצרה כתוצאה מההרדמה המלאה? או שמא בעקבות גידול או ציסטה? האם עליי לעבור בדיקה נוספת? איך מטפלים בזה בכלל? אודה לך באם תעשו לי סדר בראש תודה

נעמה, שלום מציע שתגשי לאורטופד המתמחה בבעיות עקמת : ד"ר גבעון ( תה"ש ) ד"ר עובדיה ואל תהיי בלחץ. הכול נשמע נורמאלי... הרבה בריאות צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה