הרמת משקל פעם אחרונה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

17/03/2008 | 18:55 | מאת: איתי

פשוט רציתי לציין שהתכוונתי למשקל כבד זה למשל במוקם 16 קילו הרמתי 30 קילו ואני מתכון ל100 חזרות בלי סטים זה האם תשובתך נשארה אותה תשובה שלא הייתה לזה השפעה על הגובה.

17/03/2008 | 18:59 | מאת: איתי

רק שכחתי פרט קטן שוב הייתי הולך על הליכון כ60 דקות ולאחר מכן 10 דקות רכיבה על אופניים ולאחר מכן אימון די ארוך של משקולות

איתי שלום כיוון שהנושא מאוד מטריד אותך ובצדק, אני מצי שתפנה לאורטופד שמתמחה בפציעות ספורט ולהציג בפניו את כל הנתונים. אני מאמין שתוכל לקבל תשובה חד משמעית. הרבה בריאות צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה