כסא מנהלים - מומלץ לישיבה?

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

04/01/2017 | 18:54 | מאת: יואב

1. האם כסא מנהלים, כסא שניתן להישען אחורה בחופשיות - מיטיב עם עמוד השדרה הצווארי/ בעיות אורטופדיות בצוואר? פשוט ישבתי היום על כסא כזה והיה לי נחמד, אחרי שיוב רוב הזמן על כסר משרדי/מחשב. 2. האם כשבלט דיסק והיצרות צווארית הינה יותר בצד שמאל, נכון יותר להטות את הגוף ימינה על מנת להפחית עומס מהמקומות הצרים/בעייתיים? תודה מראש יואב

יואב, שלום תגובתי לא הגיע אליך משום מה. כותב תשובה פעם נוספת. 1.אם הכיסא מאפשר תמיכה לצוואר מה טוב, השתמש בכיסא כזה 2..לגבי בלט דיסק. התשובה לא חד משמעית. תלוי בבלט , בגודלו, בצורתו. בצע מה שנוח לך ומקל על ההקרנות בברכה, צביקה כץ

מנהל פורום ארגונומיה