תוצאות בדיקה PSA ומעקב רפואי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

02/07/2020 | 09:48 | מאת: אמיר

שלום לך. בן 65 בריא ללא מחלאת רקט. לא מעשן. סכרת גבולית. אין מחלות לב. הליכה 5 פעמים בשבוע כשעה כל פעם. לפני 10 שנים בגלל סרטן הערמונית ממוקד פסא לפני הניתוח 5.6 . גליסון 3+4עברתי ניתוח רדיקאלי של הערמונית . לאחר שנה עקב כישלון כימי עברתי 33 הקרנות ושתי זריקות לוקרן. ומאז רמת פסא 0.004 לפני כשנה התוצאה קטן 0.014 פעמים. היתי במעקב אונקולוגי לפני 4 שנים ומאז אני לא במעקב . שאלתי אליך מה לדעתך המקצועית מצבי הישרדות. והאם צריך להיות במעקב אורלוגי או אונקולגי. תודה וסוף שבוע נעים.

אתה צריך מעקב בדיקות דם אחת לשנה. אפשר גם אצל רופא משפחה או אונקולוג בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית