עליית פי אס אי ,מה עושים??

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

12/05/2020 | 16:38 | מאת: שייקה60

2013 אובחן סרטן ערמונית גליקסון 9 , עברתי ניתוח רובוטי אחריו 30 הקרנות ו 3 שנים זריקות דקפפטיל.ואחריהם הפסקה , לפני כשנה וחצי עליה בפי אס אי ל1 ראו קליטה בפט בדופן הרקטום מקבל מזה כשנה וחצי זריקת דקפפטיל פלוס אפלוטימייד, מזה כחמישה חודשים עליה בפי אס אי עכשיו 0.37 בפט קליטה חזקה יותר בדופן הרקטום נראה מחלה מקומית ללא קליטה במקומות אחרים. מה עושים איזה קווי טיפול נוספים??נשא בראכה

שלום רב, זה מצב מורכב כי ההישנות של הממאירות עדיין מקומית אבל באזור שהוקרן. לכן ישנה אפשרות להתערבות ממוקדת כלשהי בצורת קריותרפיה או HIFU אבל זה עלול לגרום לך לנזק משמעותי ופגיעה באיכות חיים. מעבר לכך אפשר להתחיל טיפול תרופתי חדש, להכנס לפרוטוקול מחקרי וכדאי מאד להתייעץ עם האונקולוג שלך מה האופציות

מנהל פורום סרטן הערמונית