עליית פי אס אי ,מה עושים??

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

31/03/2020 | 22:57 | מאת: שייקה 60

בן 67 , 2013 ניתוח רובוטי גליקסון 9 , 30 הקרנות פלוס 3 שנים טיפול הורמונאלי , נשא בראכה , לפני כשנה וחצי הישנות מקומית חזרה לדקפטיל פלוס ארלדה , בחודשים האחרונים עליה בפי אס אי , יש קליטה בפט MRI תקין , היום פי אס אי 0.22 תוך חודשיים הכפיל. מה עושים עכשיו מה האפשרויות?? האם הארלדה עדיין אפקטיבית למרות העלייה??

אני מודה שאינני יודע מה זה ארלדה.. האם ארדיה? האם אתה עדיין מקבל דקפפטיל? או שקיבלת לפני שנה וחצי וכעת אינך מקבל? בלי זה קשה לי להתייחס בברכה

03/05/2020 | 22:22 | מאת: שייקה60

השם של התרופה אפלוטמייד מקבל בנוסף דקפפטיל כל חצי שנה

מנהל פורום סרטן הערמונית