אפשרויות טיפול אחרי ביופסיה שנייה.

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

14/07/2019 | 10:13 | מאת: שלמה

שלום. בן 68. ביופסיית פיוז'ן שעברתי לאחרונה (ביופסיה שנייה) קבעה גליסון 6 (3+3). PSA אחרון שלי הוא 5.28 כרגע אני נמצא במעקב פעיל. כשקיבלתי את תוצאת הביופסיה נאמר לי שבגלל שהגידול הוא גדול, לא מומלץ להמשיך במעקב והוצע לי לעשות קריותרפיה. MRI מאוגוסט האחרון (על פיו נעשתה הביופסיה) לא זיהה פריצת קופסית. האם במצבי אני יכול להמשיך במעקב בלי לקחת סיכון גדול מידי? תודה.

שלום רב, אני לא חושב שישנה בעיה בהמשך מעקב בלבד. אני כן חושב שקריותרפיה איננה אופציה טובה מספיק, אין כל כך נסיון וממה שראיתי יש לא מעט בעיות עם זה בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית