סרטן הערמונית מבלבל

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

03/01/2019 | 18:23 | מאת: יאקי

מה העדיפות בן 69 גליקסון 8 psa23 ברכי או רדיקלי מבולבל לגמרי עשיתי בדיקות MRI FETCT ביופסיה במחלקה האונקולוגית קבעו ברכי +הקרנות בגלל זריקה שקיבלתי הורמונאלית נאלצתי להמתין 3 חודשים לקראת הניתוח מועד הופגשתי עם אורולוג (אתמול) המליץ על ניתוח לאחר שכמה אורולוגים אחרים מאיכילוב פרופסור ואורולוג מהדסה הסכימו לעניין הברכי מבולבל לגמרי

אז אני אבלבל אותך עוד יותר.. לדעתי אין מקום לניתוח ואין מקום לברכי. הטיפול המתבקש אצלך לאור הנתונים של דרגה גבוהה וPSA גבוה זה טיפול הורמונאלי מסרס לשנה וחצי והקרנות חיצוניות שיקחו בחשבון גם את הניקוז הלימפתי האגני. זו דעתי והיא חד משמעית. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית