חזרה לטיפול הורמונראלי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

30/07/2018 | 15:38 | מאת: שייקה60

בן 65 לפני 5 שנים ניתוח ראדיקאלי גליקסון 9 , 30 הקרנות ,3 שנים טיפול הורמונאלי , אחרי שנה וחצי של הפסקת הטיפול ההורמונאלי הישנותכ ה פי סאי הגיע ל0.68 חזרתי לטיפול הורמונאלי עכשיו אחרי חודש וחצי פיסאי ירד רק ל0.54 , האם לא משפיע?? מה אפשר לעשות ??

שלום רב, לאחר הקרנות וטיפול הורמונאלי, בשלב כלשהו הPSA צפוי לעלות. זאת לאחר שהטסטוסטרון מתחיל לעלות. במצב הזה לא בטוח שיש בכלל השנות מחלה וטרם התחלת טיפול הורמונאלי מחדש הייתי עושה בדיקת PET Ga68 PSMA לבדוק אם אכן ישנה הישנות או שזו עליה במסגרת הנורמה. מעבר לכך קשה לי להתייחס למקרה. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית