התחלת הקרנות סרטן ערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

02/06/2018 | 10:41 | מאת: אברהם

בתאריך 21/3/18 קיבלתי זריקת דקפפטיל 22.5 מ"ג וכדורי זייטיגה בתאריך 3/5/18. חלפו חודשיים וחצי מקבלת הזריקה. קיבלתי תוצאות בדיקות: טסטוסטרון קטן מ 0.9 ו psa 0.06. שאלתי היא האם צריך להמתין שהטסטוסטרון יגיע לרמת סירוס 0.5 ו-psa ל- 0 על מנת להתחיל בטיפול הקרינתי. בכבוד רב

שלום רב, אינני מכיר את המקרה שלך או שאני מכיר ולא מזהה במה מדובר. מתוך שאלתך אני מבין שאתה הופנית לשילוב של הקרנות וטיפול הורמונאלי אם זה המצב אז אין צורך לראות ירידה נוספת של PSA לפנ התחלת ההקרנות בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית