מצבי האונקולוגי לאחר כריתת הערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

23/05/2018 | 19:26 | מאת: אמיר

בן 63 בריא ללא מחלות רקע. לא מעשן. עושה ספורט הליכה 5 פעמים בשבוע 50 דקות. רמת כולסטרול כללית גבולית בסביבות 220 .אין סכרת. לפני 8 שנים התגלה סרטן הערמונית ממוקד גליסון 3+4 לא עבר את הקופסי?ת עברתי ניתוח רדיקאלי של הערמונית. ולאחר כשנה בגלל כישלון ביוכמי psa 0.24 קיבלתי 33הקרנות וזריקות לוקרין ומאז psa 0.004 מרגיש טוב מה דעתכם מנסיונכם האדיר לגבי מצבי הכללי מעוניין לעזור לייזר בחזה להסרת שערות האם מותר או אסור. תודה

עושה רושם שאתה במצב מצוין ושהטיפולים הצליחו להביא אותך למצב בו אין עדות לממאירות לאורך זמן, מה שמחזק את הסיכויים לריפוי מלא. אין מניעה מבחינתך לכל דבר כולל לעשות טיפולי לייזר בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית