טיפול הורמונלי לאחר כריתת ערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

26/04/2018 | 21:54 | מאת: עליזה

בעיקרון נראה לי שהקרנות פלוס זריקה לחצי שנה אמור להספיק יחד עם זאת, חשוב לדעת אם עשיתם בדיקת PET Ga68 PSMA לפני הניתוח. כמו כן חשוב יהיה לדעת רמת PSA לאחר הניתוח כי אם במקרה הוא לא ירד באופן משמעותי אז גם חשוב מאד לבצע בירור סיסטמי טרם קבלת החלטות על הקרנות וכיו״ב בברכה

01/05/2018 | 13:36 | מאת: עליזה

תודה על התשובה, שאלה נוספת , מול מי אפשר להתיעץ בנושא תזונה נכונה להורדת הורמון טסטסטרון תודה

23/05/2018 | 08:09 | מאת: עליזה

שלום ד"ר ברגר, בעלי עבר כריתת ערמונית רדיקאלית, בבדיקה פתולוגית של התכשיר הניתוחי נמצאּ 4 +BILATERAL GS 5 ADENOCARCINOMA OF PROSTATE , ללא מעורבות קשרי לימפה אגניים, אך עם מעורבות של שלפוחית הזרע,של המרווח הסב עצבי ושל שולי החתך הניתוחי, לפני הניתוח PSA 4.6 , עשינו בדיקת PET CT שהראתה אותם תוצאות כפי שהיו בבדיקה פתולוגית ואין גרורות, לאחר חודשים אחרי ניתוח PSA 0.24 וטסטוסטרון 13.9 כאשר בבדיקת תרבית שתן מצאו חיידקENTEROBACT AEROGENES האם תוצאה של PSA מושפעת מקיום חיידק? צריך לעבור 28 הקרנות + טיפול הורמונלי לחצי שנה , האם בזמן הקרנות וטיפול הורמונלי אפשר לשלב טיפול הומואופטי ? תודה

מנהל פורום סרטן הערמונית