סרטן הארמונית על פי בדיקת תהודה מגנטית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

19/11/2017 | 22:16 | מאת: אלי גולבהר

אני בן 77, בבדית תהודה מגנטית נאמר: סיכום: תהליך פריפרי באפקס משמואל ככל הנראה מתאים לגידול משמעותי קלינית, מומלצת דגימה מכוונת. בבקשה להסביר מה משמעות ההמלצה ומה להמשיך? הבדיקה בוצעה במכשיר 3 טסלה ועם סליל חיצוני. צוינו: מסכם pirads -4 , pirads - 2, pirads - 2

הכוונה היא שישנו חשד לנוכחות של ממאירות באזור זה בערמונית. עליך לפנות לאורולוג שיבצע בירור כשבראש ובראשונה עליך לעבור ביופסיה מהערמונית ובדיקת דם לספירה כימיה PSA לאחר מכן יתכן שתזדקק לבדיקת הדמיה מסוג PET Ga68 PSMA תהיה לך הצלחה ובריאות

30/11/2017 | 12:09 | מאת: אלי גול

שמחתי לקבל הנחיתך. במצב הזה מתי קובעים את האגרסיביות של הממאיר?

מנהל פורום סרטן הערמונית