התלבטות לגבי טפול בסרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

11/07/2017 | 22:18 | מאת: דוד

קבלתי היום תוצאת fusion . גידול מליגני עם יציאה מהקופסה. גליסון 4+4=8הרופא שהציג התוצאה הציע ניתוח רדיקלי ברובוטיק . ב second opinion - רופא אחר טען שיש לבצע ראשית בדיקת pet-ct . אודה על עוד מידע.

אני מסכים שכדאי לעשות קודם בצוע בדיקת PET ga68 PSMA כדי לוודא שהמחלה ממוקמת בערמונית בלבד טרם בצוע ניתוח כריתה רדיקלי של הערמונית. במידה ואכן יתברר שאין גרורות והמחלה ממוקמת בערמונית בלבד, ניתן יהיה לשקול ניתוח או הקרנות בשילוב עם טיפול הורמונאלי מסרס. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית