שאלה בנוגע לויטקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/10/2009 | 11:13 | מאת: נעמה

שלום, אני בת 27,עקב חוסר איזון הורמונלי התחלתי לקחת ויטקס (שיח אברהם) בהמלצת נטורופטית. כחודשיים לאחר שתהחלתי ליטול את התוסף התחילה נשירת שיער מאסיבית מאוד. האם יכול להיות קשר בין שני הדברים?? תודה

נעמה שלום רב, לא נראה לי שיש קשר ישיר בין הצמח לנשירה, הויטקס הוא מצויין לבעיות הורמונליות וגיל המעבר ואין לו תופעות לוואי כלשהן. בכל מקרנה רצוי לקחת מולטי ויטמין טבעי שיחזיר לגופך את הויטמינים והמינרלים החיוניים לחיזוק השיער כמו אבץ,ברזל,ויטמין B12, סידן וכדומה. מומלץ גם לחפוף בשמפו ומרכך על בסיס אורגני המכילים צמחי מרפא ככון:רוזמרין,מרווה וסרפד לחיזוק שורשי השיער. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה