בעיית ברך שמאל

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

20/07/2011 | 23:10 | מאת: חיים ש.

שלום לכולם ,לפני מספר שנים עברתי ניתוח ארטרוסקופיות ,בברך שמאל הרגשתי טוב לאחר מספר שנים חזר לי הכאב ,הלכתי לאורטפד ,המליץ לי על לעשות הזרקות בברך ,עשיתי אותם , ויש עדיין כאבים בברך שמאל ,שמתי לב שברך שמאל קצת עקומה ,מה אני אמור לעשות? אני בן 54 מה אתם ממליצים לי ? בתודה : חיים ...

21/07/2011 | 10:51 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה כאשר כאבים חוזרים לברך צריך הרופא להבין את הסיבה להם. האם מדובר בסיבה הקשורה לעצם? סחוס? סינוביה? אולי כאב מוקרן? לכן לאחר בדיקה הרופא מעיין בבדיקות דם, צילומי ברכיים בעמידה ואז מחליט כיצד ממשיך את הברור והטיפול בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים