רגל נפוחה לאחר ניתוח מיניסקוס

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

22/07/2010 | 22:51 | מאת: אמילי

הנני בת 60 ולפני 4 חודשים עברתי ארתרוסקופיה, עקב קרע במיניסקוס ושחיקת סחוס.אני עדיין עושה פיזיוטרפיה. בחקופה האחרונה, הרגל מתנפחת מאד (מהירך עד כף הרגל), ובמיוחד מצידי הברך.מצב זה נוצר לאחר עמידה, הליכה, או כל מאמץ קטן, ואז באים גם כאבים חזקים במפרק הירך.במידה ואני נחה כל היום במיטה, המצב בסדר. זו ממש רגרסיה לעומת המצב שהיה, מאחר ובזמנו לא הייתה שום נפיחות, ודבר זה גורם לי שוב לצליעה וכאבים. ממה זה יכול לנבוע? צבירת נוזלים? אנא תשובתכם בהקדם. בתודה מראש .... אמילי

29/07/2010 | 09:45 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאמילי שלום גם כאשר בברך בריאה ישנו קרע של המניסקוס עשוי הריפוי להתארך. על אחת כמה וכמה במקרים שיש שחיקת סחוס. יתכן וגם במפרק הירך יש שחיקת סחוס. יתכן ומדובר בכאב קורן מהברך... כל הדברים האלו צריכים להתברר וצריכים תשובות בהצלחה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים