כאבים בשריר אחורי

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

06/06/2010 | 21:54 | מאת: שרון

ערב טוב. לפני חודשיים התחלתי להרגיש כאבים ביד ימין בין שריר קדמי לאחורי בין הכתף לבין המרפק כמו כן הכאבים נהיו חזקים ובכל תנועה המקום ממש שרף. רופא אורתופד נתן לי זריקת וולטורן וכדורים נגד כאבים "נרוסין". לאחר שבועיים עברו הכאבים אך המקום נשאר רדום עד היום סה"כ חודש. לפני יומיים החלו אותם כאבים וסיפטומיים גם ביד שמאל ללא כל מכה והמקום נשאר רדום. נ.ב לפני כ- 4 חודשים עשיתי ניתוח שרוול והוצאת כיס מרה ורזיתי 50 ק"ג ב- 4 חודשים האם יש קשר בין הדברים... אני לוקח מולטוי וויטמין. אודה לכם על תשובה .

17/06/2010 | 15:15 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לשרון שלום לצערי השאלות שהנך שואל אינן רלוונטיות לתחום של החלפות מפרקים. עניינית הייתי פונה בראש ובראשונה להבדק על ידי אורתופד, בהמשך למנתח כדי להבין אם יש קשר בברכה ג. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים