שנה לאחר ניתוח החלפת מיפרק ועדיין עם מקל הליכה

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

17/01/2010 | 01:02 | מאת: אריה

עברתי ניתוח להחלפת מיפרק ירך לפני שנה ועדיין סובל מכאבים בישיבה ממושכת(חצי שעה) ובהלכה של יותר ממספר דקות משתמש עדיין במקל הליכה רוצה לציין שלניתוח החלפת המיפרק קדמו שתי ניתןחים הראשון של קיבוע בעזרת מיסמור והשני של הוצאת המסמרים וחצי שנ לאחר מכאן עברתי החלפת מיפרק

28/01/2010 | 14:42 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לאריה שלום כאשר ניתוח נחשב למאד מוצלח יש תמיד לחשוב על אותם אלו שהצליחו פחות. סיבות רבות יש לצורך במקל. לעיתים חולשת שרירים, ניתוק עצם, יחסי עצם - משתל ולעיתים אנו לא יודעים את הסיבה למרות הכל. כדי לנסות להבין צריך לבדוק, לעיין בצילומים, לעיתים לבצע בדיקות דם או מפויים ואז ניתן לדעת מה קורה. בברכה ד. גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים